Dezvoltă-ți abilitățile pentru Cloud

BUCUREȘTI, Octombrie – Decembrie 2018

Învăţă tehnologia Cloud şi lărgește-ți opțiunile profesionale!

Tot ce ai nevoie pentru a obține un job în IT care necesită cunoștințe de Cloud

Azure Academy se adresează tuturor celor care vor să înceapă o carieră în IT, într-o nouă companie, pe una pozițiile pentru care te pregătim în această academie:
Specialist în DevOps/Tech Support/Managed Services;
Specialist în Technical Sales/Pre-sales.
Prețuim în special dobândirea practică a aptitudinilor și a cunoștințelor fundamentale de Cloud și apreciem implicarea, atitudinea față de învățare și provocări – la fel fac și companiile de IT. Urmează cursurile Azure Academy, iar noi te ajutăm să te angajeazi la companiile de IT care caută specialiști în Cloud!

Traineri experți în Azure

Cursul nostru este dezvoltat de experți certificați Microsoft MVP pe Microsoft Azure și de un Certified Ethical Hacker. O combinație de traineri cum nu mai găsești în România.

Program convenabil & accesibil

Cursurile Academiei de Azure sunt intensive, axate pe ore la clasă cu un trainer, ore de clasa online, multă practică, studiu individual și lucru în echipă.

Abordare practică și focusată

Cursul simulează modul dar și mediul de lucru din cadrul companiilor de IT în care veți putea ajunge să lucrați odată ce absolviți acest curs.

Comunitatea absolvenților

Beneficiați de cele mai bune practici și folosiți experiența noastră și a colegilor voștri și după terminarea cursului!

Specialist în DevOps, Tech Support sau Managed Services

Cursul se adresează persoanelor tehnice care încă nu lucrează în IT, dar care doresc să facă tranziția înspre acest sector, pe specializarea Cloud. Te pregătim să lucrezi cu echipe din întreaga organizație și vei învăța să asiguri servicii de bază automatizate. Rolul pentru care ești instruit este de a colabora îndeaproape cu echipele de dezvoltare și de operațiuni, și să investighezi, respectiv să rezolvi majoritatea problemelor tehnice care pot să apară.

Specialist în Technical Sales / Pre-sales

Cursul se adresează persoanelor mai puțin tehnice care doresc să se reconvertească profesional în IT. Acest curs este conceput pentru toți cei care doresc să ajute proactiv în procesul de vânzări din cadrul companiei în care vor lucra, fiind un program de instruire pe zonele de sales și pre-sales (vânzări și oameni relativ tehnici care ajută în procesul de vânzare), respectiv pentru persoanele care sunt implicate în tot ceea ce înseamnă operațiuni de back-office: facturare, modele contractuale, etc.

Despre curs

Cui se adresează

Sunt pasionați, curioși, cu o bună gândire analitică;
Au cunoștințe de Python, PowerShell, Bash, Microsoft Azure, AWS, Google Cloud, DevOps și/sau web development. Nu trebuie să le consideri obligatorii, dar ci mai degrabă ”bine de știut”.

Locația

București (vom anunța adresa în curând)

Datele

Trainingul de baza: 14 septembrie – 3 octombrie
DevOps, Tech Support, Managed Services: 12 octombrie – 7 noiembrie
Technical Sales / Pre-Sales: 12 – 24 octombrie

Investiția

Investiția necesară pentru a urma acest program este 200 eur / program, cu toate taxele incluse

Desfășurarea cursului

Considerăm accesul hands-on la tehnologie ca fiind esențial pentru dezvoltarea abilităților necesare pentru un specialist IT în Cloud. Astfel, pe întreaga perioadă a cursului vei avea acces gratuit la o subscripție Microsoft Azure (Cloud-ul de la Microsoft). Ce modalitate mai bună de a învăța Cloud există decât să lucrezi direct în Cloud?

/1

Preselecția

Prima etapă este cea de preselecție. După primirea înregistrărilor online analizăm informațiile primite de la candidați şi selectăm persoanele eligibile pentru interviu. Procesul de admisie continuă cu un interviu de aproximativ 30-45 de minute, cu persoanele prealabil selectate.

/2

Cursul propriu zis

Fiecare serie de cursuri oferă o experiență unică și completă de învățare studenților săi. O serie este alcătuită din 8-10 persoane.

O serie durează, în funcție de profil și de nivelul seriei, între 2 și 3 săptămâni. Vei învața pe baza sesiunilor la clasă cu trainer, prin lucru în echipă, urmând lecțiile auto-ghidate indicate, precum și prin videoconferințe cu trainerii.

Toate seriile de training sunt parte prezentare și demo, parte exerciții practice. Cursanții vor primi, de asemenea, câteva materiale / tutoriale pentru a studia și a lucra între sesiunile de training.

/3

Absolvirea

La finalul fiecărei serii de cursuri, participanții vor susține un “proiect de absolvire”.

Urmând cursurile Academiei de Cloud, abilitățile tale ajung la un nou nivel! La finalul cursului, dacă reusești să deprinzi toate cunoștintele din curricula, vei primi un certificat “Cloud-Ready IT Professional”, o diplomă care atestă noile tale abilități.

/4

Angajarea

Toți participanții care au finalizat cu succes cursurile Azure Academy vor fi recomandați companiilor IT. Angajarea nu o putem garanta, deoarece depinde de interviul pe care îl veți susține, dar prin aceste recomandări vă oferim tot sprijinul pentru a vă găsi un loc de muncă pe zona de specializare în Cloud.

angajare prin Azure Academy

Testimoniale

{

Suntem foarte entuziasmati privind demararea proiectul Azure Academy impreuna cu Avaelgo, proiect ce se adreseaza persoanelor din IT care doresc sa se specializeze in Cloud. Data fiind experinta de pana acum, amplele competente ale echipei Avaelgo implicata in proiect suntem siguri ca vom avea mult succes impreuna. Este un proiect inovativ, menit sa dezvolte piata din Romania pe zona de solutii in cloud, care poate deschide multe oportunitati si in care atat noi cat si Avaelgo credem cu tarie.

Dragos Popescu

ALEF

{

Azure Academy a fost o experiență plăcută ce în decursul a câtorva săptămâni a îmbinat foarte bine partea teoretică, unde am învățat ce reprezintă Azure, cu partea practică unde am efectuat aplicații sub îndrumarea specialiștilor de Cloud din cadrul companiei. La câteva luni după terminarea cursului-pilot, m-am angajat cu rol de Junior DevOps Specialist.

Delia Laudoni

Absolventă a cursului-pilot Azure Academy 2017

Programa cursului

Propunem două direcții de instruire, astfel încât să acordăm posibilitatea atât persoanelor tehnice, cât și celor care fac parte din echipele de sales, pre-sales sau back-office, să își reinventeze cariera și să devină mai relevanți în cadrul companiilor în care lucrează. Aceste două posibile căi de dezvoltare sunt indepentende și se desfășoară în paralel, singurul numitor comun fiind trainingul de bază de la începutul Azure Academy.

Azure for Cloud Engineers

Acest training se adresează profesionișilor IT care doresc să dobândească cunoștințele esențiale de Cloud.

Durata: 6 zile de curs

Această pregătire tehnică se focusează pe topicuri de bază Microsoft Azure, topicuri legate de partea de dezvoltarea de software, automatizare, securitate și Infrastructure-as-a-Service. Agenda modulului este detaliată în continuare:

 • Introduction to Azure
 • Cloud business models (EA/CSP/Open), subscriptions, billing
 • IaaS & PaaS fundamentals
 • Data Protection (Backup, ASR)
 • Identity & AAD
 • Logging & Monitoring
 • PowerShell & Automation
 • Security & Governance

Perioada de desfășurare a modulului va avea loc pe parcursul a 2 săptămâni, după cum urmează:

 • 14, 15, 16 Octombrie 2019 și
 • 23, 24, 25 Octombrie 2019.

Azure for Developers

Acest modul se adresează programatorilor software care doresc să dobândească cunoștințele esențiale de Cloud.

Durata: 5 zile de curs

Această direcție de pregătire tehnică se focusează pe Platoform-as-a-Service, Cloud Design Patterns și Continous Integration / Continous Delivery. Agenda completă este următoarea:

 • Data Storage (SQL Azure, CosmosDB), Service Bus
 • Service Fabric
 • App Services, Server-less, Logic Apps
 • Cloud Design Patterns: Valet Key. Gatekeeper. Federated Identity. Multi-tenant deployments. Fault-tolerant systems. Large scale and auto-scaling.
 • CI/CD in Azure

Perioada de desfășurare a modulului va avea loc pe parcursul a 2 săptămâni, după cum urmează:

 • 30, 31 Octombrie 2019 și 1 Noiembrie 2019 și
 • 7, 8 Noiembrie 2019.

Office 365 & EMS. Microsoft 365

Modul se adresează celor care doresc să colaboreze îndeaproape cu echipele de dezvoltare și de operațiuni, și să investigheze / rezolve problemele tehnice apărute.

Durata: 3 zile de curs

Modulul de Office 365, Microsoft 365 se focusează pe topicurile precum AIP, Intune, WDATP, respectiv CloudApp Security. Agenda acestui modul se găsește mai jos:

 • Intro to O365/M365 – plans, products, features
 • Provisioning / Click-to-run
 • AD Sync Configuration
 • WIP / AIP / Cloud App Security
 • Intune (MDM & MAM)
 • WDATP / Threat Protection

Perioada de desfășurare a modulului va avea loc pe parcursul unei săptămâni, după cum urmează: 20 Noiembrie, 21 Noiembrie, 22 Noiembrie 2019.

Traineri

Tudor Damian

Mihai Tătăran

General Manager, Avaelgo

Microsoft Azure MVP, Microsoft Azure Insider și Microsoft Certified Professional, Mihai e General Manager al Avaelgo, companie care are ca obiect de activitate consultanță și training IT, dezvoltarea de soluții custom, suport și mentenanță de infrastructură IT, fiind unul din cei mai cunoscuți parteneri Microsoft pe soluții de Cloud din România.

Tudor Damian

Tudor Damian

Executive Manager, Avaelgo

Consultant IT cu peste 10 ani de experiență în administrarea de infrastructuri IT complexe, Tudor e Certified Ethical Hacker, Microsoft Cloud and Datacenter Management MVP și speaker la evenimente locale și regionale. Temele acoperite țin de ultimele tendințe și tehnologii IT din zona Microsoft Azure, rețelistică și securitate.

Florin Loghiade

Florin Loghiade

Microsoft Azure MVP, Avaelgo

Consultant IT cu experienta in proiectare si administrare de infrastructuri complexe atat local cat si in cloud. Florin este Microsoft Azure MVP, Certified Security Professional, Microsoft Virtualization Specialist.

Cristian Bârsan

Valentin Ghiță

Senior System Engineer, ALEF

Valentin Ghiță este Senior System Engineer în cadrul companiei ALEF, cu focus pe tehnologiile Microsoft Cloud. Valentin acoperă activitățile de pre-vânzare, implementare / migrare și activități post-vânzare din punct de vedere tehnic.

Și-a început cariera în cadrul Microsoft, unde a lucrat timp de 7 ani, acoperind atât partea de on-premises (Windows Server / Exchange Server), cât și tehnologii Cloud (migrari către Azure și Office 365). Este instructor certificat Microsoft, Cloud, și Office 365 MCSE și speaker la conferințe tehnice.

Daniel Popescu

Daniel Popescu

Head of Managed Services, Avaelgo

Daniel Popescu este Head of Managed Services în cadrul Avaelgo. Înainte de Avaelgo, a lucrat 18 ani pentru Microsoft România, la început ca Helpdesk, apoi IT Manager iar în ultimii ani ca Technology Strategist pentru parteneri sau pentru clienți. În ultimii ani în rolul de Account Technology Strategist s-a ocupat de conturile Enterprise din zona Financiar Bancară, rol în care a fost responsabil de construirea strategiei de IT a clienților, acționând ca un Trusted Advisor în relația cu CIOs, CTOs, IT Manageri și Enteprise Architects.

Liviu Pascu

Liviu Pascu

Technical Account Manager, Avaelgo

Consultant IT cu peste 20 ani de experiență în activitati de dezvoltare software, Liviu ocupa pozitia de Technical Account Manager in cadrul Avaelgo si impreuna cu echipa de support se ocupa de proiectele de migrare incepand din faza de vanzare si ajungand pana la faza de implementare.

Investește în viitorul tău professional

Înscrierile la cursurile Academiei de Cloud sunt disponibile exclusiv online.

Organizatori

Parteneri

Orange Azure Academy partner

Susținut de

Locația

București

Telefon

Social

Azure Academy 2019
Share This